Μηνύματα Viber: Τα υπέρ και τα κατά για την επιχείρησή σας

Με την πάροδο των ετών η υπηρεσία αποστολής μαζικών μηνυμάτων (είτε SMS είτε Viber) είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους marketing, για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που θέλουν να ενημερώνουν και να επικοινωνούν με το πελατολόγιό τους και απλά, γρήγορα και οικονομικά, στέλνοντας ταυτόχρονα το ενημερωτικό μήνυμά τους σε μεγάλο αριθμό παραληπτών. Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης, για να προσεγγίζουν νέους πελάτες, να δημιουργήσουν έξυπνες καμπάνιες, να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησης.

Η υπηρεσία για Μαζική Αποστολή Viber Μηνυμάτων λειτουργεί online και η αποστολή γίνεται μέσω του υπολογιστή, σε ένα εύχρηστο, λειτουργικό και απλό περιβάλλον. Μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου εξειδικευμένου προγράμματος ή λογισμικού.

Παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδων των επαφών σας, έτσι ώστε να είναι οργανωμένες οι τηλεφωνικές σας λίστες. H συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις, όπως καταστήματα λιανικής πώλησης, γυμναστήρια, ασφαλιστικά γραφεία, κέντρα αισθητικής, σε πολιτικούς, σε συλλόγους και σωματεία που θέλουν να προωθήσουν τις δράσεις τους, σε φορείς και οργανισμούς για να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να επικοινωνούν γρήγορα και οικονομικά.

Η τεράστια αύξηση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε μεγάλη άνοδο των μαζικών αποστολών γραπτών μηνυμάτων, βρίσκοντας τεράστια απήχηση από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε ενημερωμένο ιστορικό αποστολών και να ελέγχετε πλήρως τις αποστολές σας, αφού παρέχει αναφορές παράδοσης και στατιστικά στοιχεία για κάθε αποστολή που έχετε πραγματοποιήσει.

Χρησιμοποιήστε και αποστείλετε ένα έξυπνο προωθητικό μήνυμα Viber, για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για τις δραστηριότητες της εταιρείας σας. Να προσεγγίσετε νέο καταναλωτικό κοινό, μέσω της υπηρεσίας sms marketing, με ασφάλεια, μέσα σε λίγα λεπτά, με σίγουρα αποτελέσματα χωρίς να απαιτείται μεγάλο κόστος σε χρήμα και χρόνο.

Η αποστολή μαζικών διαφημιστικών, προωθητικών γραπτών μηνυμάτων, στα κινητά τηλέφωνα που εσείς θα επιλέξετε, αποτελεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας και διαφήμισης παγκοσμίως. Μέσω της υπηρεσίας αποστολής μαζικών sms θα στέλνετε οικονομικά και γρήγορα προωθητικά μηνύματα για να προβάλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, να ενημερώσετε για τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις και για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Έχει χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες μορφές διαφήμισης, είναι ασφαλές και αξιόπιστο, ένας επαγγελματικός τρόπος για να αναβαθμίσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας και την εικόνα της επιχείρησής σας συνολικότερα.