ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

H εταιρεία My Company Finance, εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων , αναλαμβάνει την Ίδρυση εταιρίας στη Βουλγαρία με άμεσο και οικονομικό τρόπο.

Η εταιρεία My Company Finance διαθέτει 12ετή εμπειρία πάνω στην συμβουλευτική και την ανάπτυξη επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίζετε την άνιση μάχη με το τωρινό φορολογικό καθεστώς. Μειώστε τη φορολογία σας και επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον με την ίδρυση της δικής σας εταιρείας στη Βουλγαρία.

Πλεονεκτήματα επένδυσης στη Βουλγαρία 

  • Χαμηλό εργατικό κόστος
  • Χαμηλός εταιρικός φορολογικός συντελεστής κερδών 10%
  • Σταθερό τραπεζικό σύστημα
  • Χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές
  • Ιδανική χρήση για e‐shop(ηλεκτρονικά καταστήματα), εισαγωγές‐εξαγωγές  προϊόντων εντός ευρωπαϊκής ένωσης, εμπορικές επιχειρήσεις και παροχή  υπηρεσιών δραστηριότητες , εταιρείες που λαμβάνουν προμήθειες από το  εξωτερικό
  • Αποφυγή  διπλής φορολογίας λόγω διακρατικών συμφωνιών ·Πολλαπλή χρήση δραστηριότητας της εταιρείας
  • Απαλλαγή του ΦΠΑ μεταξύ των χωρών της Ε.Ε λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών
  • Φορολογικές αποσβέσεις για 2 χρόνια για αγορά υπολογιστών και νέου εξοπλισμού

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες στη Βουλγαρία, για επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, εξασφαλίζοντας έγκυρη και ποιοτική λογιστική ενημέρωση και σε στενή συνεργασία μαζί σας σχεδιάζουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας στη Βουλγαρία.

Η Εταιρεία μας με σκοπό να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες αναλαμβάνει την διαδικασία για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Βουλγαρία.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα χιλιάδες επιχειρήσεις κλείσανε, άλλες ξενιτεύτηκαν, και άλλες αργοπεθαίνουν. Σήμερα σε ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον η ύπαρξη και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης φαντάζει μάλλον κάτι εξωπραγματικό.

Θα έχετε ακούσει ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί στη Βουλγαρία.

Σίγουρα σας προκύπτουν διάφορα ερωτήματα όπως, πως θα γίνει να συνυπάρχει η Ελληνική και η Βουλγαρική εταιρεία, από πού θα ξεκινήσετε, αν σας συμφέρει και ποιους να εμπιστευτείτε.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με επαγγελματικότητα και εμπειρία να σας ενημερώσει και να σας απαντήσει σε όλα τα θέματα και τα ερωτήματα που σας αφορούν σχετικά με την ίδρυση και την ανάπτυξη μιας εταιρείας στη Βουλγαρία.