Γιατί να στείλω μαζικά SMS

Από την έναρξη λειτουργίας της κινητής επικοινωνίας, η σύντομη υπηρεσία μηνυμάτων (SMS), έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός τρόπος για την διάδοση πληροφοριών. Είτε πρόκειται να δημιουργηθεί ένα ραντεβού ανάμεσα σε δύο φίλους ή να μεταφέρει ένα κοινό μήνυμα σε χιλιάδες υπαλλήλους πολυεθνικών εταιριών, πλέον το SMS έχει γίνει το πιο βιώσιμο μέσο επικοινωνίας.

Αν σκέφτεστε να ενημερώσετε άμεσα πολλούς ανθρώπους την ίδια στιγμή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το SMS Marketing (μάρκετινγκ) πάρα πολύ συχνά. Με την μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, και με την ιδιόκτητη βάση δεδομένων που έχουμε χιλιάδες αριθμούς κινητών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε οποιοδήποτε αριθμό ανθρώπων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας θα απαιτούσε. Επίσης, οι δαπάνες είναι πάρα πολύ οικονομικές για την έγκυρη μαζική αποστολή μηνυμάτων που θα πραγματοποιήσουμε για εσάς.

Θα σας βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους, όπως είναι ο σχεδιασμός της στρατηγικής, η ανάπτυξη των μηνυμάτων, η προγραμματισμένη ημέρα και ώρα αποστολής μηνυμάτων και πολλοί άλλοι. Πρόκειται για μια ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια που έχει αποδειχθεί να έχει όχι μόνο μεγάλη προσέλευση, αλλά και μεγάλη επιτυχία.

Θα πρέπει να βασιστείτε σε έναν εμπειρογνώμονα για την κάθε διαφημιστική σας καμπάνια διότι αυτό θα μπορούσε να μεταδοθεί με αρνητικό τρόπο στους παραλήπτες και να έχει αρνητικές επιπτώσεις παρά από αυτό που θα επιθυμούσατε. Εμείς, οι εμπειρογνώμονες Marketing (μάρκετινγκ) SMS, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες με την υπηρεσία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας, που θα σας καθοδηγήσουμε μέσα από την δική μας διαδρομή προς την επιτυχία.

πηγή : eurofasma.gr