Έρευνα για την αποδοτικότητα των τρόπων διαφήμισης & νέες μέθοδοι!

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από ανάλογες εταιρείες, η μαζική αποστολή γραπτών μηνυμάτων sms είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές, αλλά και χαμηλές σε κόστος, μεθόδους για να προβάλουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Η υπηρεσία του marketing μέσω Viber προσφέρει ταχύτητα, χαμηλό κόστος και αποτελεσματικότητα. Το περιβάλλον της υπηρεσίας είναι εύχρηστο και στηρίζεται στην απλότητα και στην ταχύτητα.

Θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας, αλλά και προσεγγίσετε νέους καταναλωτές, με σκοπό να δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται. Το κόστος που απαιτείται για τη χρήση της υπηρεσίας μαζικής αποστολής, είναι χαμηλό και σε χρήμα, αλλά και σε χρόνο, προσφέροντας όμως εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τη συγκεκριμένη υπηρεσία για μαζική αποστολή Viber μηνυμάτων, χρησιμοποιούν ήδη πάρα πολλές επιχειρήσεις, όπως καταστήματα λιανικής πώλησης, γυμναστήρια, μαγαζιά εστίασης, οργανισμοί και φορείς για ενημέρωση των πολιτών, σωματεία και σύλλογοι για προώθηση των δράσεων τους, πολιτικά πρόσωπα για να μεταδίδουν τα νέα τους και πολλοί άλλοι. Μπορείτε από οποιοδήποτε υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται κάποιο ειδικό λογισμικό, να προγραμματίζετε τις αποστολές σας για να πραγματοποιηθούν σε μελλοντική στιγμή, σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και να μη χρειάζεται να είστε συνέχεια πάνω από τον υπολογιστή. Θα ενημερώσετε το πελατολόγιό σας για τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις στέλνοντας τους ενημερωτικά, προωθητικά sms, ταυτόχρονα και σε απεριόριστο αριθμό κινητών τηλεφώνων. Μετά από κάθε αποστολή έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις αναφορές παράδοσης που προσφέρει η υπηρεσία, με λεπτομερή στοιχεία, για την εξέλιξη των μηνυμάτων σας, ποια έχουν παραδοθεί και ποια είναι ακόμα εκκρεμή, έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και έλεγχο των αποστολών σας. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιείτε αποστολή προσωποποιημένων μηνυμάτων, κάνοντάς τα πιο άμεσα και φιλικά στους παραλήπτες, χρησιμοποιώντας κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο των πελατών σας, όπως όνομα, επίθετο κλπ.

Οι εφαρμογές που προσφέρει η μαζική αποστολή sms είναι πάρα πολλές και μπορεί η κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητάς της, να τις προσαρμόσει με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της και το προφίλ των καταναλωτών που θέλει να προσεγγίσει. Στείλτε μαζικά sms απλά, άμεσα και οικονομικά σε χιλιάδες παραλήπτες, για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, για ευχετήρια μηνύματα, για να ενημερώσετε για εκδηλώσεις, για να διαφημιστείτε με ένα από τα πιο αποδοτικά εργαλεία marketing.