ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Τιμολόγιο είναι το στοιχείο που εκδίδεται από την υποκείμενη σε αυτό το νόμο οντότητα για κάθε πώληση αγαθών και παροχή υπηρεσιών, εντός της χώρας ή άλλης χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή προς άλλη χώρα, καθώς και σε κάθε περίπτωση συναλλαγής που υπόκειται σε Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Κάθε έγγραφο που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για το τιμολόγιο θεωρείται τιμολόγιο, με την προϋπόθεση ότι ο παραλήπτης των… Περισσότερα »


Πόσο εύκολη είναι η Διαχείριση του Πελατολογίου σας;

Στη σημερινή περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι σημαντικό να καταφέρουμε τη βιωσιμότητά της επιχείρησής μας. Ένα λογισμικό διαχείρισης πελατών μπορεί να εξασφαλίσει την οργάνωση που χρειάζεται μια επιχείρηση και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές βοηθάνε τις επιχειρήσεις να κερδίσουν νέους πελάτες, να διατηρήσουν αυτούς που ήδη υπάρχουν, να παρακολουθήσουν καλύτερα τη λειτουργία της επιχείρησης τους , να εκπαιδεύσουν και να διαχειριστούν… Περισσότερα »


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη του Internet, ολοένα και περισσότερες εταιρίες στρέφονται προς αυτό για διάφορους λόγους, καθώς η πλοήγηση στο Internet μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και είναι εύκολα προσβάσιμο από το ευρύ κοινό. Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο αναφέρεται στις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται εμπορικά στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις νέες μεθόδους marketing και πωλήσεων. Το ηλεκτρονικό εµπόριο περιγράφει τη διαδικασία αγοράς, πώλησης, µεταβίβασης ή/και ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών µέσω… Περισσότερα »


Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Οι λόγοι που μια ιστοσελίδα χρειάζεται αναβάθμιση είναι οι εξής:

Εάν η ιστοσελίδα πλέον δείχνει παλιά ή πρόχειρη έναντι των άλλων μπορεί να αναβαθμιστεί ώστε να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να μην χάνουμε πελάτες . Όταν δεν εμφανίζετε η ιστοσελίδα σε καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Όταν η ιστοσελίδας δεν είναι ενημερωμένη για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχεται. Η ιστοσελίδας δεν έχει επισκέπτες. Η μορφή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν… Περισσότερα »


Η Βουλγαρία Σήμερα

Λόγω του όλο και πιο έντονου ενδιαφέροντος για Ίδρυση Εταιρείας στη Βουλγαρία, παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο σημαντικά στοιχεία αυτής της χώρας.

Η Βουλγαρία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα των Βαλκανίων και ο πληθυσμός της χώρας ανέρχεται περίπου στα 8.427.000, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι. Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της είναι η Σόφια, με περίπου 1.100.000 κατοίκους. Η επίσημη γλώσσα είναι η… Περισσότερα »


ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ CRM

Tα Cloud CRM είναι πληροφοριακά συστήματα που επιτρέπουν στην εκάστοτε επιχείρηση να γνωρίσει τους πελάτες της καλύτερα και να κάνει αποτελεσματική Διαχείριση Πωλήσεων. Μία CRM λύση είναι μία εφαρμογή λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες, μέσω μίας βάσης και σε πραγματικό χρόνο, να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα των πελατών της επιχείρησης, όπως την απλή καρτέλα στοιχείων, τη λίστα όλων των αγορών τους, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, τα ενεργά και ληγμένα… Περισσότερα »


Επιλογή εταιρείας που παρέχει web hosting

Οι εταιρείες που παρέχουν web hosting (φιλοξενία ιστοσελίδων) προσφέρουν διάφορα πακέτα με συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα, υψηλών ταχυτήτων σε προνομιακές τιμές και πληθώρα χαρακτηριστικών. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη, ώστε να επιλέξετε το σωστό πακέτο φιλοξενίας και την εταιρεία Web Hosting που σας ταιριάζει καλύτερα. Κάθε πελάτης θα πρέπει να έχει ιδιαίτερη μεταχείριση και να απολαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες. Η επιλογή σας δεν πρέπει να γίνει μόνο με βάση το… Περισσότερα »


Κατασκευή ιστοσελίδας προσβάσιμη σε ΑμεΑ

Η εποχή μας έχει χαρακτηριστεί ως εποχή της γνώσης και της πληροφόρησης. Η δυνατότητα πρόσβασης στις πηγές πληροφόρησης είναι το μεγάλο ζητούμενο για τον σύγχρονο άνθρωπο. Ο αποκλεισμός από αυτές τις πηγές αποτελεί αιτία κοινωνικού αποκλεισμού του ατόμου. Το διαδίκτυο αποτελεί στις μέρες μας σημαντικότατη πηγή πληροφόρησης και τα ΑΜΕΑ αποτελούν μια σημαντική κοινωνική ομάδα της ευρύτερης κοινωνίας. Η διευκόλυνση πρόσβασης των ΑΜΕΑ στο διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει σημαντική συμβολή στη διαδικασία κοινωνικής… Περισσότερα »


Ηλεκτρονική ή έντυπη δημοσίευση ισολογισμών;

Ξεχάστε το μεγάλο κόστος για Δημοσίευση Online Ισολογισμού. Με βάση τον νέο νόμο έχει καταργηθεί η υποχρέωση δημοσίευσης Ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες. Μπορείτε να αποφύγετε την ετήσια δαπανηρή διαδικασία της δημοσίευσης του ισολογισμού της εταιρείας σας σε έντυπες οικονομικές εφημερίδες, δημοσιεύοντας τον ισολογισμό της εταιρείας σας ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα σας. Διατηρήστε την ιστορικότητα των ισολογισμών που έχετε δημοσιεύσει τα προηγούμενα έτη. Ο ισχύων νόμος εξακολουθεί να παρέχει τη δυνατότητα δημοσίευσης ισολογισμών των εταιρειών… Περισσότερα »


Πρότυπο Προσβασιμότητας Ιστοσελίδων WCAG 2.0

Ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιο άτομο ΑΜΕΑ είναι πρωτεύον μέλημα του MyWCAG.gr. Έτσι απ’ τον τομέα μας, προσπαθούμε να συνδράμουμε, δημιουργώντας ιστό-τοπους σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 σχετικά με ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ.

Τι είναι το WCAG 2.0.;

Πρόκειται για το πρότυπο με βάση τις υποδείξεις προσβασιμότητας για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C). Εφόσον μία ιστοσελίδα πληροί τα standards του WCAG… Περισσότερα »