Κάντε Πρωτοποριακό Marketing της επιχείρησης σας χρησιμοποιώντας SMS

Από την έναρξη λειτουργίας της κινητής επικοινωνίας, η σύντομη υπηρεσία μηνυμάτων (SMS), έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός τρόπος για την διάδοση πληροφοριών. Είτε πρόκειται να κανονιστεί ένα ραντεβού ανάμεσα σε δύο φίλους ή να μεταφέρει ένα κοινό μήνυμα σε χιλιάδες πελάτες, πλέον το SMS έχει γίνει το πιο δημοφιλές και χαμηλού κόστους μέσο επικοινωνίας.

Αν λάβουμε υπόψη πως όλοι στην εποχή μας διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, και πως κανένα sms δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ακόμα και αν διαγραφή, εύκολα γίνεται αντιληπτή η ισχύς που έχει το sms ως εργαλείο για το Marketing και την προώθηση της επιχείρησης μας.

Οι λόγοι για να στείλει μια επιχείρηση sms είναι πολλοί, όπως για να ενημέρωσει τους πελάτες & φίλους για τις προσφορές ή εκπτώσεις της, για να ευχηθεί για τις εορτές, για να ευχαριστήσει τους πελάτες της, καθώς και για να υπενθυμίσει την ύπαρξη της και να χτίσει ένα brand name.

Για μια επιτυχημένη καμπάνια sms, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας διάφορα θέματα τα οποία θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσία μας, όπως ο σχεδιασμός της στρατηγικής, η ανάπτυξη των μηνυμάτων, η προγραμματισμένη ημέρα και ώρα αποστολής μηνυμάτων και πολλοί άλλοι. Πρόκειται για μια ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια που έχει αποδειχθεί να έχει όχι μόνο μεγάλη προσέλευση, αλλά και μεγάλη επιτυχία, και το καλύτερο όλων ? Το Sms Marketing αποτελεί το πιο φθηνό και αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης στις ημέρες μας.

Το Sms-Marketing.gr αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα για διαχείριση και αποστολή μαζικών SMS. Με τιμές που αποτελούν τις χαμηλότερες της αγοράς, και με πελάτες ανά την Ελλάδα που πλέον ξεπερνάνε τους 1.000, οι ομάδα του Sms-Marketing.gr είναι έτοιμη να σας δώσει τη λύση, και να αποτελέσει την αφετηρία στον τομέα του sms marketing της επιχείρησης σας.

Προγραμματίστε την αποστολή σας όταν εσείς επιθυμείτε, και δημιουργήστε τις ομάδες επαφών που χρειάζεστε ώστε να έχετε οργανωμένους τόσο τους πελάτες σας, όσο και τις κατηγορίες στις οποίες τους διακρίνεται (target group). Φοβάστε το κόστος ; Στο Sms-Marketing.gr δεν έχετε πάγια έξοδα ή δεσμεύσεις. Μπορείτε να βρέιτε πακέτα μηνυμάτων που ξεκινούν μόλις από 10€ (για αγορά 250sms) και να τα αυξήσετε ανάλογα με τις ανάγκες της καμπάνιας σας, όπως εσείς καθορίζετε. Η ενιαία χρέωση που παρέχετε από το Sms-Marketing.gr, καθώς και η πλήρης υποστήριξη φορητότητας, αποτελούν 2 σημαντικά και ξεκάθαρα ατού στην αποστολή σας, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή λοιπές παρασπονδίες.

Μπείτε τώρα στο Sms-Marketing.gr, για να αγοράσετε το πακέτο που σας ταιριάζει και να ξεκινήσετε και εσείς να προσελκύετε νέους πελάτες, χωρίς περιττά έξοδα και αναποτελεσματικές μεθόδους.